Jeg købte et online ryatæppe, og her er mine tanker

Published On September 5, 2018 | By admin | Home-Improvement

Som en person, der ikke ved meget om tæpper og indretning, er jeg så glad for, at jeg på en eller anden måde snublede over et online ryatæppe. Jeg søgte ikke bevidst efter et tæppe, men det skete bare, at nogen havde delt et billede af deres stue, og jeg kunne ikke undgå at bemærke det farverige tæppe på gulvet. Jeg spurgte ind til tæppet og fik mere at vide om rya tæppet og hvor de købte det fra.

Dernæst søgte jeg efter tæppet online. De så så behagelige ud, at jeg bare måtte købe et til mig selv. Jeg har brugt dem i omkring 3 måneder nu, og her er hvad jeg lærte:

Materialet

En masse research fortalte mig, at rya tæpper er lavet af uldfibre ved hjælp af en teknik, der giver dem en fluffet struktur. Teksturerne er bløde på grund af de naturlige uldfibre, som også gør dem varme. Jeg fandt også ud af, at de blev brugt som varme ekstra-lag til folks senge i de ekstreme vintermåneder i Skandinavien, hvor de kommer fra.

Dobbeltsidet

Rya tæpper er vævet på en sådan måde, at de kan bruges fra begge sider som forskellige tæpper. Siden de oprindeligt blev brugt som sengebetræk, blev den indre side også vævet med pæne mønstre. Dette gør dem endnu mere funktionelle. Selv om de ikke er særlig store i størrelsen, kan de stadig bruges som et ekstra lag på sengen over lagnet. Det føles som indersiden af ​​sengebetrækket.

Vedligeholdelse

Rya tæpper er lavet via en bunke bindings-teknik, og deres bunke er normalt op til 7.5 cm høj. Så snavs kan komme ind, og da fibrene blæser ud er det svært at få snavset ud. Det er derfor bedst at holde disse tæpper rene ved at rengøre dem regelmæssigt. Jeg støvsugede dem hver anden eller tredje dag, og der er stadig i perfekt tilstand. Rensning-selskabet, jeg tager mine andre tæpper til fortalte mig, at det er bedst ikke at ryste tæppet for at forsøge at fjerne snavs. Snavset kan nemlig sidde fast i fibrene, hvilket ikke er godt.

Hvordan gør jeg det?

Jeg købte en i blå og lilla farve, og den har et abstrakt mønster . Og mit værelse har en temmelig intetsigende indretning med ikke for meget farve. Dette tæppe har tilføjet det ekstra, som rummet manglede. Men da tæppets tekstur er hyggeligt, kan det endda gå meget godt sammen med stuens indretning. Der er hundredvis af muligheder i farver og mønstre lige, fra minimal til skrigende. Der er et rya tæppe for enhver smag.

Det, jeg prøver at sige er …

De farverige gulv-udsmykninger er det, der i sandhed bringer komfort og varme til et rum. Jeg vil helt sikkert bestille et par flere online rya tæpper og foreslå det samme til jer. Især hvis du bor i kolde områder, hvor dette tæppe vil være dit yndlingssted at lægge med en skål varm suppe. Så invester i et godt rya tæppe; når de ankommer, vil du være glad for at du gjorde det.

 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *