Noen kvaliteter ved saueskinnslær som gjør det til et viktig tilbehør

Published On September 5, 2018 | By admin | Home-Improvement

Komfort spiller en viktig rolle i å bestemme seg for hjemmetekstiler. Dette påvirker dermed valgene når du er ute og handler tekstiler for å dekorere eller ornamentere huset ditt. Et tekstil som kan holde deg varm om vinteren og spare deg for høye temperaturer om sommeren. Utenom dette, noe som også føles komfortabelt og har myk tekstur. Et tekstul som matcher dekoren i huset ditt og er miljøvennlig. For mye press på et tekstil, eller er det? Et tekstil som kan passe alle disse kravene er – Saueskinn.

Hva er saueskinn?

Saueskinn er som navnet tilsier huden til sauen. Den er også kjent som lammeskinn. Teksturen til et riktig produsert saueskinn av god kvalitet er ganske myk. Det er lett og naturlig og har en lang rekke bruksområder. Saueskinnslær er en av de mest brukte formene for saueskinn.

Prosessen ved å utvinne lær fra en dyrehud kalles garving. Generelt holder ikke en dyrehud seg så lenge så fort den fjernes fra kroppen. Hovedmotivet til denne garveprosessen er å bringe noen strukturelle endringer til saueskinnets materiale for å få det til å overleve lenger og unngå dårlig lukt på grunn av nedbryting. I prosessen med å lage lær forbereder garving også saueskinnet for farging for å gi det et attraktivt utseende.

Allsidigheten til Saueskinnslær er hovedsakelig fordi det inneholder fleece. Dette betyr at det inneholder lær på den ene siden og ull på den andre. Dette gjør at det passer fint for vinterklær siden ulldelen tjener som den indre delen og ulldelen kan brukes til å gi det et stilig utseende.

Gi huset ditt allsidig ornamentering fra saueskinn. Prøv å kjøpe saueskinn online nå!

Egenskaper ved saueskinnslær

  1. Tekstur

Når du shopper etter et tekstil er teksturen en av de avgjørende faktorene. Saueskinnslær er et naturlig tekstil som er svært lett og med myk tekstur. Silkemykheten gir en naturlig følelse med naturlig varme. Dette gjør det annerledes enn alle andre dyre typer lær med grov tekstur.

  1. Hypoallergensk

Saueskinnslær er veldig godt for helsen din. Saueskinn er hypoallergensk. Dette betyr at det motstår bakterier og er dermed svært bra for helsen. Det er et pustende tekstil som er veldig snilt mot huden. Det regulerer også kroppstemperaturen ved å gi riktig varme om vinteren og holde kroppen kjølig om sommeren.

  1. Isolerer godt 

Baksiden til Saueskinnslær er laget av ull. Saueskinn er motstandsdyktig mot både flammer og statisk elektrisitet. Dette gjør Saueskinnslær til noe enestående. Utenom å gi god temperaturregulering gjør denne isolerende evnen til saueskinn det til et populært valg.

Et saueskinn av god kvalitet  kan forbedre den generelle dekoren i huset ditt. Kjøp saueskinn online og unngå å ødelegge din første opplevelse med et saueskinn av dårlig kvalitet.

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *